Huippuvarusteltu ja viihtyisä 120m2 studioni sijaitsee Helsingin Viiskulmassa – tervetuloa!

Valokuvaajan luotettavuus ja korkea ammattitaito on meille ensiarvoisen tärkeää. Yhteistyö Jaakon kanssa on sujuvaa, mutkatonta  ja hauskaa. Arvostamme  hänen tarkkuuttaan ja huolellisuuttaan: hän osaa kiinnittää huomioita yksityiskohtiin, vaikka tekemistä on paljon.

– Samu-Jussi Koski,  Samuji

Olemme tehneet Jaakon kanssa jo vuosia yhteistyötä. Olemme kuvanneet kymmenille eri asiakkaillemme valokuvia ja videoita toimistoissa, työmailla, talojen katoilla, ravintoloissa, musastudioissa ja luonnossa. Jaakon työjälki on aina huippuluokkaa ja yhteistyömme sujuu mainiosti.

–Eero Anhava, toimitusjohtaja sisältö- ja viestintätoimisto Era Content

Jaakon kanssa kuvauspäivät sujuivat tosi mukavasti ja tunsin, että hän tietää mitä haemme! Silloin on helppo luottaa siihen, että myös lopputulos on hyvä!

–Erika Ehrnrooth, toimitusjohtaja Eilakaisla Oy

Olen tehnyt Jaakko Lukumaan kanssa yhteistyötä monen vuoden ajan ja tunnen hänet monipuolisena ammattilaisena. Hän on hyvä sisustuskuvaaja ja herkkävaistoinen henkilökuvaaja.

– Minna Juti, päätoimittaja, Gloria

Yhteistyö Jaakko Lukumaan kanssa on ollut inspiroivaa ja joustavaa. Halu perehtyä kuvauskeikkoihin huolella ja tinkimättömyys laadussa ovat Jaakon vahvuuksia. Hän on kuvaaja, jonka voi huoletta lähettää haastaviinkin tilanteisiin.

– Leena Majaniemi, AD, Hyvä Terveys

Kuvausten suunnittelu valokuvaajan kanssa on yksi AD:n työn helmistä. Jaakon kanssa on monesti syntynyt hyvä ideointi-flow. Hän on loihtinut ideanpoikasista mahtavia kuvia, joissa en saanut mitä tilasin -vaan paljon enemmän. Aktiivisuus, luotettavuus ja täsmällisyys, jolla Jaakko hoitaa hommat on piste iin päälle.

– Leena Pälviä, AD, Kodin Kuvalehti

lukumaa (ät) jaakko piste fi